Author: CCN
•12/16/2015 01:42:00 p.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

FOTOGRAFIA DE CALATORIE
Invitatie la seminar foto CCN & CIORCHIN

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) in parteneriat cu Asociatia Culturala CIORCHIN invita publicul clujean JOI, 17 decembrie 2015, de la ora 19:00, la biblioteca "Heltai" (str.Clinicilor nr.18, vizavi de aleea care urca in Campusul "Hasdeu") la un SEMINAR pe tema FOTOGRAFIEI DE CALATORIE - subiect, incadrare, planificare, mesaj. Intrarea este gratuita.

Seminarul va fi sustinut de Radu Salcudean, un profesionist al domeniului si membru al Clubului de Cicloturism "Napoca" cu o vasta experienta in sfera artistica si tehnica a fotografiei, dar si cu un mare palmares de calatorii si ture, fiind un pasionat al turismului, bicicletei, speologiei si sporturilor montane si de natura in general. Detalii si la www.radusalcudean.ro si si www.ciorchin.ro

Fotografia este pentru pasionatii de cicloturism, turism pedestru, sporturi montane si natura, si in general pentru amatorii de calatorii si cunoastere a lumii in care traim, un element esential si pentru a isi fixa si putea revedea momentele si imaginile-cheie si retrai strarile si emotiile incercate, cat si pentru le putea impartasi semenilor, desigur in masura limitata in care realitatea poate fi cuprinsa in imagini. Este ceea ce si face si promoveaza CCN, care organizeaza cu regularitate prezentari foto publice si gratuite ale membrilor sai, despre actiuni turistice intreprinse de ei sau pe alte teme de interes, si isi doreste sa faca la fel cat mai multi oameni care au vazut si trait in calatoriile lor lucuri care merita impartasite, fiind foarte benefica social o asemenea largire a orizonturilor si intelegere mai buna a ceea ce ne inconjoara.

CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste doua decenii pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Acest comunicat este publicat si online pe www.ccn.ro
iar eventul aferent este afisat pe facebook la adresa:

Va asteptam!

Cluj-Napoca, 16 decembrie 2015

Radu Salcudean
fotograf, reprezentant Ciorchin

Radu Mititean
director executiv CCN


, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 12/16/2015 01:42:00 p.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.