Author: CCN
•6/11/2014 01:00:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

INVITATIE
la proiectia foto
PRIN CRETA - TREI SAPTAMANI HAI-HUI PE BICICLETA

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 12 iunie 2014, de la ora 20:00 la CASA TIFF (str. Universitatii nr.6, sala pernelor) la o PROIECTIE DE IMAGINI intitulata "PRIN CRETA - TREI SAPTAMANI HAI-HUI PE BICICLETA". Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture expeditionare pe bicicleta in variatele peisaje ale fascinantei insule mediteraneene, urmarind axa renumitei magistrale turistice europene "E4", care poate fi si un model pentru introducerea in Romania a conceputului de traseu de turism pedestru de lung parcurs, idee pentru care CCN si alte cluburi militeaza de multa vreme.

Prezentarea va fi sustinuta de lect.univ.dr.Radu Barna, cel mai activ membru CCN ca expeditii cicloturistice in spatiul mediteraneean, care a pedalat peste 1000 de km in ultimii ani pe meleagurile elene si a surprins in frumoase imagini foto valorile deosebite naturale si culturale ale insulei, care constituie un adevarat paradis pentru turismul activ nemotorizat in general si pentru cicloturism in special.

"De la unele dintre cele mai frumoase plaje pe care le-am vazut vreodata, la cele mai mari si mai impresionante chei din Europa, si pana la Lefka Oros (muntele Alb) cu cei aproape 2500 de metri inaltime, Creta este o imbinare savuroasa de frumuseti naturale si talente umane, materializata printr-un cadru si un mediu turistic incantator, pe care cretanii au stiut sa le protejeze si sa le apere de furia "civilizatoare", spre bucuria turistilor din intreaga lume, dar si a economiei locale" a declarat autorul proiectiei, nerabdator sa impartaseasca publicului clujean impresii si informatii despre aceasta destinatie.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN

Radu Barna
autor proiectie





, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 6/11/2014 01:00:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.