Author: CCN
•6/08/2014 02:29:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

Invitatie la proiectia video
ISLANDA - CU BICICLETA PRIN DESERT

Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) invita publicul clujean duminica, 8 iunie 2014, de la ora 19:00, in cadrul "Zilelor Muntelui la Cluj" desfasurate in principal in parcul "Cetatuia", la proiectia filmului "ISLANDA - CU BICICLETA PRIN DESERT", realizat de CCN in coproductie cu Televiziunea Romana. Intrarea este gratuita.

Filmul este un documentar de calatorie prin Islanda, tara deserturilor fragmentate de gheata, foc si apa, tara gheizerelor si vulcanilor din apropiarea Cercului Polar de Nord, paradis al fotografilor si fascinatie a turistilor atrasi de natura. Este o ilustrare video a unei expeditii cicloturistice CCN prin ceea ce poate fi considerat ultimul teritoriu salbatic al Europei.

Cei cinci membri ai Clubului de Cicloturism 'Napoca, sub coordonarea lui Ovidiu Pop, au pedalat sute de kilometri pe coasele dar si prin salbaticiile interiorului insulei, ducand cu ei inclusiv echipament profesionist de filmare, infruntand probleme tehnice si conditii meteo speciale, cunoscnd oameni deosebiti si regasind echipamente ce trebuisera abanonate de protagonisti cu ani in urma, intr-o aventura expeditionala cu caracter biciclistic si alpinistic de traversare a unor ghetari.  

Proiectia face parte din manifestarile "Zilele Muntelui la Cluj" organizate de Clubul Sporturilor Montane "Rupicapra" in colaborare cu alte ONG-uri de profil in 7-8 iunie 2014, detalii fiind prezentate pe http://zilelemuntelui.rupicapra.eu unde urmeaza sa se anunte si  locatia exacta a proiectiei.

Cluj-Napoca, 7 iunie 2014

Radu Mititean
director executiv CCN

Ovidiu Pop
coordonator film si expeditie







This entry was posted on 6/08/2014 02:29:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.