Author: CCN
•1/22/2014 09:59:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"BURUNDI  - 1000 KM PRIN INIMA AFRICII, PE BICICLETA"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI, 23 ianuarie 2014, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, sala 2 demisol) la o PROIECTIE DE IMAGINI intitulata "BURUNDI  - 1000 KM PRIN INIMA AFRICII, PE BICICLETA". Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de cicloturism expeditionar desfasurata timp de trei saptamani, in luna octombrie 2009, prin toate provinciile din Burundi - o tara muntoasa aflata in centrul Africii - pe malurile imensului lac Tanganyika si la limita savanei tanzaniene.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor peste 1000 km pedalati cu aceasta ocazie pe continentul negru si reflecta frumusetea peisajului cultural si natural, dar si zambetele miilor de oameni intalniti, precum si aspecte insolite cum sunt bicicletele de lemn ale copiilor din zonele rurale din Burundi.

Proiectia va fi sustinuta de protagonistul expeditiei, Stefan Roman, presedinte al Clubului de Cicloturism "Napoca" si totodata unul dintre cei mai activi membri ai acestuia pe linie de turism pe doua roti, avand un palmares impresionant de ture cicloturistice de lung parcurs pe diverse continente, despre care puteti gasi detalii pe site-ul www.stefanroman.com

Si aceasta actiune cicloturistica prin Burundi se inscrie in programul "VELOMOND" desfasurat de Clubul de Cicloturism „Napoca" (CCN) de peste un deceniu si jumatate vizand parcurgerea pe bicicleta a unor trasee de lung parcurs pe diverse continente, documentarea si promovarea acestora si a cicloturismului ca model si alternativa ecologica de turism international. CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste 20 de ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

STEFAN ROMAN
presedinte

RADU MITITEAN
director executiv




This entry was posted on 1/22/2014 09:59:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.