Author: CCN
•9/18/2013 09:54:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

CONFERINTA "AERUL CURAT - ALEGEREA TA!"
dedicata Saptamanii Europene a Mobilitatii
si Zilei Europene Fara Masini

Agentia pentru Protecţia Mediului Cluj (APM) in parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj (CJC) si Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) invita autoritatile publice, mediul academic, presa si ONG-urile cu responsabilitati sau preocupari in domeniul protectiei mediului, dezvoltarii durabile, urbanismului si transporturilor la conferinta cu titlul "AERUL CURAT - ALEGEREA TA!".

Manifestarea are loc joi, 19 septembrie 2013, de la ora 10:00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Cluj (Calea Dorobantilor nr.106) si este dedicata SAPTAMANII EUROPENE A MOBILITATII si ZILEI EUROPENE FARA MASINI, avand ca subiect mobilitatea urbana durabila in Cluj-Napoca, cu accent pe promovarea transportului public si a utilizarii bicicletei, dar si a activitatii fizice atat de benefice Sanatatii si Mediului.

In cadrul evenimentului, Clubul de Ciclotrism "Napoca" va sustine prezentarea cu text si imagini "Bicicleta - factor de mobilitate urbana durabila" in care va trece in revista avantajele utilizarii bicicletei in general si ca mijloc cotidian de transport in mediul urban in special, rolul ei in cadrul unui sistem integrat de mobilitate intr-un mare oras, situatia actuala si perspectivele promovarii utilizarii bicicletei in Cluj-Napoca si contributia cresterii numarului de biciclisti la reducerea poluarii atmosferice in oras.

Conferinta va fi urmata de la ora 12:00 de o deplasare colectiva pe biciclete prin oras, cu rol simbolic, sub genericul "SI NOI FACEM PARTE DIN TRAFIC!", pe traseul in circuit Consiliul Judetean Cluj - piata Marasti - bd. 21 Decembrie 1989 - p-ta Avram Iancu - Calea Dorobantilor - Consiliul Judetean Cluj. La actiune vor participa o serie de oficialitati si sunt invitati sa se alature cat mai multi clujeni.

Cluj-Napoca, 18.09.2013

RADU MITITEAN
director executiv CCN



 
, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 9/18/2013 09:54:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.