Author: CCN
•3/06/2013 01:22:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================
 

INVITATIE
la prezentarea in imagini
TREI SAPTAMANI CU BICICLETA PRIN CROATIA

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi 7 martie 2013, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, sala 2) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema TREI SAPTAMANI CU BICICLETA PRIN CROATIA. Intrarea este libera.

Va fi o prezentare foto a unei ture pe doua roti cu durata de trei saptamani, facute in vara anului 2012 de Attila Tordai, un membru al Clubului de Cicloturism "Napoca" avand la activ mai multe ture cicloturistice de sosea de lung parcurs prin Europa. 


Vor fi imagini in principal din Croatia, atat de pe coasta Dalmatiei cat si din alte zone, incluzand capitala Zagreb si Parcul National Lacurile Plitvice, site al patrimoniului universal pe lista UNESCO, dar vor fi si imagini din Slovenia, Italia, Austria, Ungaria si Romania, pentru ca tura pe doua roti a debutat in Budapesta si s-a finalizat la Cluj-Napoca dupa o frumoasa traversare a Alpilor, a campiei panonice si apoi a Muntilor Apuseni, ca final al miilor de kilometri pedalati prin aceasta zona a Europei. 

Va fi si o oportunitate de a cunoaste in imagini pistele de biciclete si alte amenajari facute in tarile strabatute pentru cicloturismul de lung parcurs, facilitati ce pot avea rol de model si pentru Romania, care are in acest domeniu un imens potential inca nevalorificat desi o asemenea ramura ecologica de turism ar trebui promovata cu prioritate.

Va asteptam!

RADU MITITEAN
director executiv CCN

ATTILA TORDAI
prezentatorul proiectiei



, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 3/06/2013 01:22:00 a.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.