Author: CCN
•3/20/2013 04:28:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================



I N V I T A T I E
la proiectia foto
CU BICICLETA DINCOLO DE CERCUL POLAR

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 21 martie 2013, de la ora 20:00 la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, sala 2) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "CU BICICLETA DINCOLO DE CERCUL POLAR". Intrarea este libera.


Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de cicloturism desfasurate in pensinsula scandinava si zona baltica, totalizand peste 5000 de kilometri pedalati in special in zone montane, printre fiorduri si insule, strabatand Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Tarile Baltice, Rusia si Polonia si atingand Capul Nord - extremitatea boreala a continentului european.

Proiectia va fi sustinuta de Stefan Roman, unul dintre cei mai activi membri ai Clubului de Cicloturism "Napoca" pe linie de turism pe doua roti, avand la activ numeroase expeditii pe diverse continente despre care puteti afla detalii si pe www.stefanroman.com.

Geograful Stefan Roman a studiat si lucrat multi ani in America de Sud si Africa in domeniul dezvoltarii internationale si ne impartaseste nu doar splendori peisagistice si comori ale naturii, ci si valori umane, experiente culturale, cunoasterea si intelegerea unor lumi pe care le
percepem ca exotice si indepartate, dar care ne pot deveni mult mai apropiate prin imaginile si vorbele cuiva care le-a trait ani in sir de foarte aproape, activ si ecologic, de pe bicicleta.


Expeditia SCANDINAVIA 99 s-a inscris in programul "VELOMOND" desfasurat de Clubul de Cicloturism „Napoca" (CCN) la nivel international. CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste 20 de ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

RADU MITITEAN
director executiv CCN

STEFAN ROMAN
prezentator proiectie foto
si coordonator al expeditiei




This entry was posted on 3/20/2013 04:28:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.