Author: CCN
•6/06/2012 02:32:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
PE BICICLETE DE MUNTE DE LA SOVATA LA VORONET
O expeditie ciclotruistica CCN in Carpatii Orientali

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 7 iunie 2012, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, sala 2) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema " PE BICICLETE DE MUNTE DE LA SOVATA LA VORONET". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de mountain biking de o saptamana prin Muntii Bistritei, Stanisoarei, Harghitei, Calimani si Hasmas, ce a insumat mai bine de 500 km de drumuri forestiere, pastorale si de caruta pe vaile si culmile Carpatilor Orientali, si peste 5000 de metri diferenta de nivel in urcare.

Actiunea a fost organizata de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) in cadrul programului "Bike Romania" de explorare, testare si documentare cicloturistica a Carpatilor romanesti, derulat cu incepere din anul 1999 in colaborare cu Uniunea Biciclistilor din Germania (ADFC) si care beneficiaza de egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) la care CCN este afiliata si ii asigura presedintia..

Tura a inclus vizitarea a numeroase obiective turistice cultural si naturale, cum sunt statiunile turistice Sovata, Lacu Rosu si Borsec, Parcul National Hasmas-Cheile Bicazului, frumoasele vai ale Bistritei moldovenesti si afluentilor acesteia, localitati pitoresti de munte aninate pe intaltimi sau adapostite in vai cu ape limpezi.

Proiectia va reflecta insa si problemele din domeniul protectiei mediului si dezvoltarii durabile cu care se confrunta zonele strabatute, in special exploatarile forestiere necontrolate si ranile lasate de mineritul facut intr-un mod iresponsabil din punct de vedere ecologic.

* * *

La finalul proiectiei, cei interesati au oportunitatea de a se inscrie ca membri aderenti in Clubul de Ciclotruism "Napoca" - o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista clujeana care militeaza de peste 20 de ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 6/06/2012 02:32:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.