Author: CCN
•6/27/2012 12:55:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
MOUNTAIN BIKING IN MUNTII BUCOVINEI
O expeditie cicloturistica montana a CCN in nordul Carpatilor Orientali

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 28 iunie 2012, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, sala 2) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "MOUNTAIN BIKING IN MUNTII BUCOVINEI". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de cicloturism montan de o saptamana prin muntii Rarau, Giumalau, Bistritei, Calimani, Obcina Mestecanis, Obcina Mare si Obcina Feredeului, ce a insumat peste 500 km de drumuri forestiere, pastorale si de caruta pe vaile si culmile nordului Carpatilor Orientali.

Actiunea a fost organizata de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) in cadrul programului "Bike Romania" de explorare, testare si documentare cicloturistica a Carpatilor romanesti, derulat cu incepere din anul 1999 in colaborare cu Uniunea Generala a Biciclistilor din Germania (ADFC) si beneficiind in ultimii ani de egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) la care CCN este afiliat si ii asigura presedintia.

Tura a inclus vizitarea multor obiective turistice naturale, cum sunt Parcul National Calimani sau rezervatiile naturale Pietrele Doamnei sau Codrul Secular de la Slatioara, dar si culturale, cum sunt celebrele manastiri Voronet, Humor, Sucevita, Putna si Moldovita, Muzeul Lemnului din Campulung Moldovenesc, atelierele de ceramica de la Marginea etc.

De asemenea, proiectia va reflecta si problemele din domeniul protectiei mediului si dezvoltarii durabile cu care se confrunta zonele strabatute, in special exploatarile forestiere necontrolate si ranile lasate de minerit, cum este fosta exploatare de sulf din muntii Calimani.

* * *

La finalul proiectiei, cei interesati au oportunitatea de a se inscrie ca membri aderenti in Clubul de Ciclotruism "Napoca" - o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista clujeana care militeaza de peste 20 ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
This entry was posted on 6/27/2012 12:55:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.