Author: CCN
•9/29/2011 10:53:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

PARTICIPARE CCN la
ONGFEST 2011 CLUJ-NAPOCA
Piata Muzeului, 1-2 octombrie 2011

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean sa ii viziteze sambata 1 octombrie si duminica 2 octrombrie standul din Piata Muzeului, unde participa, alaturi de zeci de alte organizatii neguvernamentale, la manifestarea expozitionala ONGFEST 2011.

Pe parcursul targului, cei interesati pot vedea la cortul CCN publicatii editate de asociatie de-a lungul celor 19 ani de functionare, pe teme de cicloturism si alte forme de turism activ nemotorizat, de sporturi montane, protectia mediului, dezvoltare durabila, tineret si dezvoltarea societatii civile.

De asemenea, clujenii pot afla cu acasta ocazie mai multe despre obiectivele, realizarile si planurile de viitor ale CCN, despre pozitia si propunerile organizatiei pe teme de interes national si local, cum ar fi propunerea de retea de cai de comunicatie pentru biciclete in Cluj-Napoca (CLUJBIKENET), propunerea de noua retea de trasee marcate de turism pedestru din judetul Cluj (RTTMM-CJ), proiectul de retea nationala de trasee cicloturistice din Romania (RNTCR), propunerea de modificare a legislatiei rutiere in favoarea biciclistilor, de completare a celei turistice in favoarea turismului activ nemotorizat, a celei de acces la informatii si participare a publicului la luarea deciziilor, propunerea de strategie locala de mediu pentru Cluj-Napoca si alte asemenea initiative.

Nu in ultimul rand, este o ocazie de cunoastere reciproca si inscriere ca membru aderent in Clubul de Cicloturism "Napoca", pentru a putea accede la mai multe informatii, la consultanta si la actiunile turistice si sportive pe care CCN le organizeaza pentru proprii membri.

ONGFEST 2011 este o manifestare itineranta aflata la a doua editie, organizata de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) sub egida Institutului de Economie Sociala, in mai multe orase, targurile-expozitii ONG fiind insotite si de diverse dezbateri, simpozioane, dar si de manifestari culturale. Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul www.ongfest.ro

RADU MITITEAN
director executiv CCN
tel. 0744-576836
, , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 9/29/2011 10:53:00 p.m. and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.