Author: CCN
•5/07/2011 11:40:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la conferintele si proiectiile foto
BICICLETA CA FACTOR DE DEZVOLTARE IN MEDIUL RURAL

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) in colaborare cu Facultatea de Studii Europene (FSE) a Universitatii "BABES-BOLYAI" (UBB) invita publicul clujean luni, 9 mai 2011, de la ora 20:00, in aula FSE (Cluj-Napoca, str. E.de Martonne nr.1, lângă clădirea principală a UBB din str. M.Kogălniceanu) la conferintele si proiectiile foto pe tema " BICICLETA CA FACTOR DE DEZVOLTARE IN MEDIUL RURAL ".Intrarea este libera.

In deschidere va fi prezentarea sustinuta de lect.univ.dr. Radu Barna pe tema mentionata, iar apoi ca studiu de caz va fi prezentarea presedintelui FBR Radu Mititean pe tema programului "Bike Romania" ca oportunitate de dezvoltare a cicloturismului in mediul rural. In final va fi o proiectie de imagini foto ale Clubului de Cicloturism "Napoca" cu titlul "Vizitand pe bicicleta zonele rurale montane din Romania".

Aceste manifestari sunt parte a seriei de conferinte, prezentari si proiectii foto "Bicicleta - factor al dezvoltarii durabile in Uniunea Europeana", ce a mai cuprins manifestari in 3 mai si in 5 mai. Afisul seriei de evenimente poate fi accesat la adresa:
http://euro.ubbcluj.ro/avizier/ziua_europei.jpg

Manifestarile sunt dedicate Zilei Europei si totodata fac parte din campania "Velorutia la Cluj 2011" de promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ, derulata de Clubul de Cicloturism "Napoca" sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania.

RADU MITITEAN
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/07/2011 11:40:00 p.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.