Author: CCN
•4/07/2010 04:07:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"CU BICICLETA PRIN CARPATII NORDICI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 8 aprilie 2010, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "CU BICICLETA PRIN CARPATII NORDICI". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de cicloturism montan in nordul Carpatilor Orientali, prin muntii Gutai, Lapus si Tibles, cuprinzand frumoase peisaje naturale dar si diverse atractii culturale din Tara Maramuresului, Nasaudului si Lapusului, incluzand vai si culmi pitoresti cu paduri si pajisti, lacuri si cascade, dar si Cimitirul Vesel de la Sapanta, manastiri, biserici de lemn, muzee si case traditionale.

Nu au lipsit nici micile aventuri generate de conditiile meteo dificile, drumuri existente doar pe harta sau distruse de ape, intristarile create de ranile peisagistice ale mineritului sau practicilor abuzive de exploatare forestiera, dar si bucuria interactiunii cu natura si cu atatia oameni deosebiti, cu ospitalitate si traditii frumoase.

Tura a fost realizata de Clubul de Cicloturism "Napoca" in colaborare cu Uniunea Generala a Biciclistilor din Germania (ADFC), in cadrul programului "Bike Romania" de cercetare, documentare si promovare cicloturistica a Carpatilor romanesti.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 4/07/2010 04:07:00 p.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.