Author: CCN
•11/19/2008 10:22:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la proiectiile foto "CICLOTURISM MONTAN PE MAPAMOND"
si "CU BICICLETA PE CULMI, DIN HOIA LA AGHIRES"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" invita publicul clujean JOI 20 noiembrie 2008, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" ( str.Clinicilor nr.18) la doua PROIECTII DE IMAGINI pe tema "CICLOTURISM MONTAN PE MAPAMOND" si respectiv "CU BICICLETA PE CULMI,
DIN HOIA LA AGHIRES". Intrarea este libera.

In prima proiectie va fi prezentat in imagini cicloturismul montan, o forma de turism activ cu impact redus de mediu care cunoaste in ultimele doua decenii o dezvoltare spectaculoasa pe toate continentele, eclipsand multe alte moduri de utilizare a bicicletei in scop recreativ sau sportiv.

Este a 18-a proiectie din seria dedicata in acest an prezentarii universului bicicletei si facilitatilor pentru biciclisti, serie care se apropie de final.

A doua proiectie foto este dedicata utilizarii bicicletei in scop recreativ, mai precis cicloturismului montan in imprejurimile Clujului. Prezentarea ilustreaza in imagini excursia de 70 de km pe biciclete organizata de Clubul de Cicloturism NAPOCA duminica trecuta pe cumpana de ape dintre vaile Capusului si Nadasului, de la Cluj tot pe culmi, prin Hoia - dl. Melcului - dl. Suceagului - dl. Pietrii - dl. Strajii - dl.Nadis pana in Dumbrava si apoi mai departe pana in Aghiresu, cu retur pe sosea.

Si aceste doua proiectii sunt organizate in cadrul proiectului VELORUTIA LA CLUJ, derulat de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN), ca o parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA desfasurata in mai multe orase, in parteneriat cu Asociatia BATE SAUA, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei pentru
Parteneriat Miercurea Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/19/2008 10:22:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.