Author: CCN
•11/14/2008 11:55:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la o excursie cu bicicleta pe dealurile din vestul Clujului
duminica 16 noiembrie 2008

Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) invita biciclistii clujeni duminica 16 noiembrie 2008 la o noua tura cicloturistica montana ghidata, cu caracter deschis. Intalnirea este la ora 08:00 in zona Hoia, la intrarea in Parcul Etnografic "Romulus Vuia" ( intersectia strazilor Taietura Turcului cu N.Patrascu).

Va fi o tura in principal de mountain biking, pe drumuri de pamant si partial ( intoarcerea) pe sosea asfaltata, sosea asfaltata, cu o lungime de circa 70 km si in total circa 700 metri diferenta de nivel in urcus, pe dealurile din vestul Clujului. Traseul propus urmeaza cumpana de ape intre valea Capusului si Nadasului, trecand prin Hoia - dl.Melcului - dl. Bator - dl. Vistii - dl. Pietrii - dl. Strajii...
iar la intoarcere pe soseaua Aghires - Garbau - Vistea - Radaia - Baciu. Durata excursiei va fi de 8-9 ore.

Tura este destinata celor cu nivel mediu si avansat de experienta, echipament si antrenament. Participantii trebuie sa aiba bicicleta tip mountain bike in buna stare tehnica, rucsacel de tura cu dotarile necesare unei asemenea excursii lungi, incluzand haine groase, mancare si lichide, o minima trusa medicala si de reparatii si intretinere bicicleta. Recomandam ca fiecare sa aiba casca si sursa de lumina (de
dorit lanterna frontala) pentru situatii neprevazute.

Excursia are caracter promotional, fiind deschisa in principiu oricarui doritor, nepercepandu-se nici o taxa si nefiind necesara apartenenta la CCN sau alte organizatii. Clubul de Cicloturism "Napoca" asigura ghidaj si consiliere, participarea facandu-se insa pe proprie raspundere. Detalii la tel.0744-576836 (Radu Mititean).

Actiunea se inscrie in programele PROCICLOTUR si CLUJBIKETOUR derulate de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) cu de mai bine de un deceniu. Programul PROCICLOTUR vizeaza promovarea turismului biciclistic in randurile publicului, iar CLUJBIKETOUR este axat pe documentare ciclotruistica a imprejurimilor Clujului (incluzand si testare si
documentare de trasee, realizare de descrieri, colectare de date GPS si documentare foto si video a posibilitatilor de cicloturism in zona, in vederea editarii unor ghiduri si harti de profil).

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/14/2008 11:55:00 p.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.