Author: CCN
•4/07/2008 09:59:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992
=================================================

CICLOTURISM SI SPORTURI MONTANE
CCN isi prezinta in imagini activitatea pe teme
montane in cadrul "Zilelor Muntelui" editia 2008

Clubul de Cicloturism NAPOCA va invita sa asistati marti 8 aprilie 2008, de la ora 19:30, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca (in Sala Mare) la o noua prezentare in imagini din activitatea clubului in domeniul turistic si sportiv montan. Intrarea este libera.

Vor fi imagini din excursii, ture, tabere si expeditii ale clubului din ultimii ani, cu profil de cicloturism montan, dar si de alpinism si escalada, turism pedestru montan / drumetie, schi alpin si de tura, speoturism si parapanta, reflectand activitatea CCN pe linie de turism si sporturi montane.

Proiectia este realizata in cadrul festivalului "Zilele Muntelui" editia 2008, organizat de Clubul de Turism Montan "Ochiul Muntelui" si Asociatia de Turism Montan "Alpinet" in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca (CCS). Festivalul se desfasoara in perioada 8-11 aprilie 2008 la CCS si cuprinde expozitii de fotografie, prezentari de cluburi montane si numeroase proiectii de imagini - detalii la www.zilele-muntelui.ro

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

In calitate de club de munte, CCN practica si promoveaza forme de sport si turism activ outdoor nemotorizat, in principal cele cu specific montan - mountain biking, turism pedestru montan, schi alpin de partie, de varianta si de tura, alpinism si escalada, speologie turistica si sportiva, parapanta, whitewater etc.

Va asteptam marti seara la proiectie si va rugam sa instiintati cat mai multa lume posibil interesata.

RADU MITITEAN
director executiv CCN
This entry was posted on 4/07/2008 09:59:00 p.m. and is filed under , , , , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.